Tapifloor BV - Gaanderen

Sfeerbeeld PVC-vloeren

PVC-vloeren

Met PVC kiest u voor een vloer, die nauwelijks is te onderscheiden van natuurlijke vloeren als hout of natuursteen. Doordat de vloer wordt opgebouwd uit afzonderlijke stroken of tegels, zijn er geen storende naden zichtbaar en is er geen sprake van patroonherhaling, zoals wel het geval is bij vinyl in banen.

Natuurgetrouwe uitstraling

PVC-vloer Authentic

Wilt u een PVC-vloer, die nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is? Kijk dan bij Tapifloor BV te Gaanderen ook eens naar de Authentic Plank + en Oak Authenthic. Deze kwaliteiten zijn onovertroffen als het gaat om een realistische uitstraling. Beide series hebben zowel een zichtbare als voelbare houtstructuur. De extra brede variatie in planken per decor zorgt voor de natuurgetrouwe en levendige uitstraling, die een houten vloer zo karakteriseert.

Wij van Tapifloor BV te Gaanderen helpen u graag bij het uitzoeken van een PVC-vloer.

Hieronder treft u een lijst aan met leveranciers van ons PVC-vloeren assortiment. U kunt op een desbetreffende leverancier klikken om hun website te bezoeken. Heeft u vragen over een desbetreffende leverancier neem dan contact met ons op.