Tapifloor BV - Gaanderen

Sfeerbeeld Artelux

Over Tapifloor

Tapifloor BV is sinds 1971 een begrip in de Achterhoek. Op het gebied van vloeren, gordijnen, en zonwering, samengevat woningtextiel. Al 40 jaar proberen wij het onze klanten naar de zin te maken als het gaat om de inrichting van de eigen woning of de stoffering van bedrijfspanden.

Na 30 jaar gevestigd te zijn geweest in Doetinchem, eerst in de Paul Krugerlaan en later aan de Rozengaardseweg, hebben wij onze activiteiten in 1999 verhuisd naar de Rijksweg in Gaanderen. Van waaruit wij dus al bijna 10 jaar zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten, die uit de verre omtrek van Doetinchem naar ons toekomen, proberen te voldoen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, het geven van een degelijk en op maat gesneden advies is dus erg belangrijk en wij proberen dan ook, waar mogelijk, zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen.

"DE BETERE STOFFEERDERS MAKEN HET" De uitvoering van het stoffeerwerk wordt gedaan door vakmensen die het stoffeerdersvak met veel inzet, plezier en passie uitoefenen. Deze stoffeerders zijn reeds lange tijd bij Tapifloor BV te Gaanderen in dienst en garanderen door hun vakbekwaamheid en inzet een resultaat waar iedere klant tevreden mee zal zijn en lange tijd plezier van zal hebben.

Kom eens langs bij Tapifloor BV te Gaanderen wanneer u toe bent aan een nieuwe inrichting van uw woning of bedrijfspand. Wij staan u graag te woord en zullen u een passende aanbieding doen voor hetgeen u zoekt.

Wilt u meer zien van onze winkel? Dan kunt u door middel van de pijlen in onderstaande foto door ons album gaan.

Voorkant winkel Tapifloor BV
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld
Winkel sfeerbeeld