Tapifloor BV - Gaanderen

Sfeerbeeld Horren

Horren

Zeg NEE tegen ongewenste zomergasten

Een hor van Tapifloor BV te Gaanderen voor raam of deur is de ideale oplossing om muggen en andere ongewenste gasten buiten te houden. Het fijnmazige gaas vormt de perfecte verdediging van uw huis. Hier komt geen insect doorheen. Horren van Tapifloor zijn er in alle vormen en afmetingen, dus ook voor uw woning. Bijkomend voordeel is dat u met een hor het raam 's nachts lekker open kunt laten en
's morgens dus extra fris weer opstaat.

Horren oplossing nachtrust

Plisse hordeur

Door het geplisseerde horgaas, de elegante vormgegeven treklijst en een zeer lage ondergeleider is de Plissé Hordeur een ideale oplossing om insecten buiten te houden. De geplisseerde vorm maakt het gaas beter inzichtbaar voor mens en dier. Hierdoor is er minder kans op beschadiging van het gaas. Het gaas vouwt zich op, waardoor een zeer klein pakket ontstaat.

De ondergeleider van de Plissé Hordeur is slechts 3mm hoog. Daardoor blijft de deuropening voor bijvoorbeeld rolstoelen toegankelijk. Doordat de hordeur niet op spanning staat, maar functioneert door middel van een schakelmechanisme kan ze op iedere gewenste stand blijven staan. De hordeur is dan ook eenvoudig te bedienen door kleine kinderen. Daarnaast is het ook mogelijk om twee deuren tegen elkaar te plaatsen. De ideale oplossing voor schuifpuien.

Wij van Tapifloor BV te Gaanderen geven u uiteraard gratis horrenadvies.

Hieronder treft u een lijst aan met leveranciers van ons horren assortiment. U kunt op een desbetreffende leverancier klikken om hun website te bezoeken. Heeft u vragen over een desbetreffende leverancier neem dan contact met ons op.