Tapifloor BV - Gaanderen

Gordijnen Kobe Tarkett

Gordijnen

De één houdt nu eenmaal van zonnig en kleurrijk. En de ander van stoere contrasten of juist een rustige, naturel uitstraling. Dus zorgen we dat we bijna alles in huis hebben. Effen en gedessineerde stoffen, halftransparante in-betweens, glanzende of wollige overgordijnen: aan keuzemogelijkheden bij Tapifloor BV te Gaanderen geen gebrek!

Stof tot nadenken!

Wij zoeken voor elk raam een oplossing die rekening houdt met de lichtinval, het gebruik dat u van uw vertrek maakt, de stijl die bij u past en de privacy die u wenst.

Hieronder treft u een lijst aan met leveranciers van ons gordijnen assortiment. U kunt op een desbetreffende leverancier klikken om hun website te bezoeken. Heeft u vragen over een desbetreffende leverancier neem dan contact met ons op.

XXL designroeden

Wat we bij Tapifloor BV te Gaanderen bedoelen met slimme, mooie en stijvolle oplossingen? Nou, bijvoorbeeld de designroedes (en ringen) van XXL. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en dus bijzonder stevig, verkrijgbaar in alle mogelijke (kleur) uitvoeringen en passen in een modern en klassiek interieur.
En zelfs voor gebogen vormen draaien we onze hand niet om. Zo'n ophangsysteem naar keuze maakt uw interieur helemaal af!

Voor meer informatie over de XXL designroedes kunt u kijken op de website van XXL. Klik hier.
Tevens vindt u hieronder bij de foto's een detailshot van een XXL designroede.