Tapifloor BV - Gaanderen

Diensten tapijt leggen

Diensten

Tapifloor BV te Gaanderen is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de inrichting van woningen en bedrijfspanden op het gebied van leveren en aanbrengen van vloeren, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, kort samengevat woningtextiel.

Wij streven ernaar om, nadat een gedegen advies is gegeven aan de klant, het gehele traject van kale woning tot het geheel bekleed opleveren van de woning of het bedrijfspand te begeleiden. Ook voor vervanging van een vloer in de keuken, het vernieuwen van een gordijn in de slaapkamer, het vervangen van een gordijnrail of reparatie van bijvoorbeeld een horizontale jaloezie kunt u bij Tapifloor BV
te Gaanderen terecht.

Om zoveel mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen komt een medewerker van ons bedrijf, vaak nadat de klant bij onze zaak in Gaanderen is geweest, met het benodigde stalenmateriaal bij de klant thuis of in het bedrijf om samen te kijken welk(e) product(en) het beste bij de klant past en welk product het best voldoet aan de eisen die er door de situatie aan gesteld worden. Als over de beste keuze besloten is nemen wij de maten van de ruimte of ruimten en voeren deze in in onze computer, om daarna een op maat gesneden offerte aan de klant te kunnen doen.

Na goedkeuring van de klant gaan wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uitvoering van het geoffreerde op de afgesproken datum en op kwalitatief hoog niveau wordt gerealiseerd.

Projectinrichtingen

Uw werkomgeving inrichten? Lastig hè?! Het moet natuurlijk wel efficiënt zijn, maar u wilt ook de juiste sfeer uitstralen. Stap eens binnen bij Tapifloor BV te Gaanderen!

Met een flinke dosis vakkennis op het gebied van (project)inrichtingen adviseren wij u graag en goed. Samen met u vullen we aan de hand van uw wensen uw werkomgeving in. Wij werken uitsluitend met de betere merken, dus wij staan garant voor kwaliteit. Uw project wordt optimaal begeleid, zodat wij zorgen voor een
(meer dan) tevreden eindresultaat.

Door op onderstaande afbeelding te klikken opent onze project folder.